Interim HR met aandacht voor jouw medewerkers

Veel bedrijven hebben problemen met het binnenhalen en binnenhouden van voldoende gekwalificeerde medewerkers. Wist je dat een goede samenwerking tussen management en HR leidt tot een hogere betrokkenheid van je medewerkers? En betrokken medewerkers, daarvan is bekend dat ze langer bij je blijven. Het sleutelwoord is: aandacht. Er wordt al veel van je gevraagd als leidinggevende. Gelukkig hoeft HR niet alleen jouw verantwoordelijkheid te zijn. Als interim HR professional adviseer en ondersteun ik je.

Werken aan jouw medewerkers

Ik help je als interim HR professional bij het werven, motiveren en laten groeien van jouw mensen. Ik laat je medewerkers hun drijfveren en talenten ontdekken. En werk samen met jou en je team aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen met respect en plezier samenwerkt. Ook niet onbelangrijk: ik breng het onderwerp ‘mentale fitheid’ onder de aandacht en maak de mentale risico’s die je medewerkers lopen bespreekbaar.

Samengevat: ik werk aan de motivatie, het werkplezier en de mentale gezondheid van jouw medewerkers.

Wanneer heb jij mij nodig?

Ik word als interim HR professional ingeschakeld door bedrijven die in transitie zijn. Er is een verandering gaande, bijvoorbeeld als gevolg van organische bedrijfsgroei.
Of door een fusie of overname. Of misschien omdat de bedrijfsvoering wordt aangepast of processen moeten worden geoptimaliseerd. Aan elke transitie zit een HR-kant. Ik zorg voor het projectmatig uitvoeren van de HR-plannen.

Ook als een transitie negatief van aard is, ligt er veel werk voor een HR-professional. Het opbouwen van een nieuwe organisatie of nieuw team na een overname of samenvoeging bijvoorbeeld. Of het professionaliseren en optimaliseren van de HR-processen.

Ik kom in goede en slechte tijden. En ga ongeacht de omstandigheden aan de slag om rust, respect en vertrouwen te creëren. Het zijn trouwens niet altijd grote veranderingen die ik begeleid als interim HR professional. Denk bijvoorbeeld ook aan het opzetten van persoonlijke ontwikkelingstrajecten voor medewerkers of een nieuw arbeidsvoorwaardenreglement.

Je kunt mij inhuren op interim-basis als:

1.  HR Manager
2. HR Business Partner
3.
HR Adviseur

Your Content Goes Here

Behoefte aan interim-HR ter versterking van je team?